Smilla en hvid schæfer

søndag den 19. september 2010

NYINDKØB TIL KØKKENET

Så kom der endelig nyt på væggen i køkkenet!
Som jeg måske tidligere har skrevet om, så er vores hus fra 1962. Køkkenet var ikke rørt siden, og vi besluttede hurtigt at det skulle laves større. For 4-5 år siden stod det flot og færdigt. Men på den ene væg, har vi hele tide talt om, at der skulle hænge en reol. Pludselig fandt vi vores spontane hjørne og fik endelig truffet en beslutning. Så nu hænger denne "Mistral" reol og venter på at blive møbleret, med kogebøger, servietter mm. ( det skønne billede, er malet af PerZille )
Men ikke nok med det. Vi har nu haft vores to katte i lidt mere end et år. I hele denne tid har der stået en 10-12 kg sæk i køkkenet med kattemad. Sådan en sæk er hverken særlig praktisk eller køn, derfor har jeg nu efter lang tids søgen fundet denne "amerikaner spand" til opbevaring af missernes mad, og den er da egentlig en meget dejlig farveklat i vores ellers neutrale køkken.


For at få yderligere farveklatter i vores køkken, var jeg ellers begyndt at overveje om dette ur ikke ville pynte på væggen over den nye reol.... men jeg har endnu ikke fået overbevist min mand om det...
George Nelson,19485 kommentarer:

 1. Flot køkken med rigtig gode detaljer....jeg kan nu godt lide det ur, men jeg kan godt se, at det måske er "lidt" specielt ;o) Jeg er ny fast læser af din hyggelige blog. Hvis du har tid/lyst er velkommen til at kigge forbi min blog...;o)
  Mvh Karen

  SvarSlet
 2. Det ur vil pynte ALLE steder er jeg sikker på. Flot, stilrent hjem I har :)

  SvarSlet
 3. Skønt ur. Reolen i køkkenet ser fantastisk ud og bliver helt sikkert et hit.

  En dejlig blog du har her må jeg vist hellere læse med

  GOD SØNDAG.

  SvarSlet
 4. Jeg kan helt sikkert godt se uret hænge over reolen! I øvrigt er det på tilbud i Føtex i denne uge, så skynd dig afsted ;o)
  Mvh. Ida

  SvarSlet
 5. Hej og velkommen til jer nye læsere... håber i indimellem vil blive inspireret - Anne

  SvarSlet