Smilla en hvid schæfer

onsdag den 1. december 2010

HJÆLP....


I denne søde juletid, laves der hemmeligheder alle steder. Disse hemmeligheder kræver af og til nogle rekvisitter fra hjemmet. I den ældstes klasse skal de have et tomt syltetøjsglas med. Dem er der ingen problemer med at finde, da jeg i forvejen gemmer de pæneste, for man kan jo aldrig vide om man pludselig mangler en vase, er lysestage eller et opbevarings-glas...men glasset skal være uden etiketter, og det er de ikke endnu dem som jeg har gemt. For, hvorfor er det blevet så umuligt at fjerne den lim etiketterne er klistret fast med???  Tidligere, skulle glassene blot lægges i meget varmt vand tilsat sulfo, eller etiketten forsvandt helt af sig selv i opvaskemaskinen...men den taktik virker ikke længere. Er jeg den eneste med dette problem? Hjælp ønskes!

  

3 kommentarer:

 1. Nix, du er ikke den eneste.
  Jeg har forsøgt mig med diverse "skrappe" sager, og synes at terpentin er det der - for det meste - virker bedst.

  SvarSlet
 2. Hej Anne

  Et stort dejfad er en god ting. Men kan på det varmeste anbefale Tupperwars hæveskål med låg. Kan vist fås i flere størrelser. Kønt er det ikke, men smart og yderst effektivt. Låget gør at dejen hæver hurtigere og skålen kan stilles i varmt vand i vasken og hæve endnu hurtigere.
  stine:)

  SvarSlet
 3. Hej Anne

  Jeg har lige fundet vej ind til din blog, og selv om dette indlæg har nogle måneder på bagen, vil jeg alligevel dele et tip med dig. Min erfaring er, at de fleste etiketter løsnes bedst med koldt vand. Jeg plejer at lægge en karklud omkring glasset og sørge for at den er godt våd (med koldt vand, selvfølgelig) hele tiden. Men husk!!! DER SKAL IKKE BRUGES VARMT VAND INDEN, FOR SÅ KLISTRER DET BARE ENDNU MERE! Håber du kan bruge dette fif i fremtiden. :)

  SvarSlet